Prifora home Station
video brochure - acs
PST - ledposters
Prifora Home Station
video brochure - acs

PST at the IFA 2024, with Synergy & Oplayer smart watches and bracelets

PST op de IFA 2023

Video Brochure en…

Video Box, Video Boek, Video POS Display, Video Kalender, Video Module, etc…

Een video brochure is een kaart, een brochure of een boek met een ingebouwd LCD scherm en slechts 10 mm dik. Bij het openen van de video brochure begint de video automatisch af te spelen. Een video brochure is een effectief en efficient promotie en presentatie middel om een persoonlijke video boodschap, een presentatie over producten en diensten of een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid over te brengen. Een video box is een doos met een ingebouwd LCD beeldscherm. Een video boek is een video brochure met extra pagina’s of een boek met een ingebouwd LCD scherm. Een video brochure module in een POS display is…

MEER INFO VOORBEELDEN


LED Poster Display

Grote schermen voor advertenties en mededelingen, voor binnen gebouwen.

Onze groot formaat LED Poster Displays hebben slechts een klein vloeroppervlak nodig en zijn zeer flexibel in toepassing en eenvoudig in gebruik. De LED Poster is daardoor uitermate geschikt voor winkels en gebouwen waar de ruimte beperkt is en op bepaalde of wisselende plekken informatie moet worden weergegeven. Foto’s, videos en , presentaties of informatie die op de LED Poster moet worden getoond, kan via internet er op worden geplaatst, waar deze LED poster zich ook bevindt. Door gebruik van LED’s zijn deze schermen energiezuinig.

MEER INFO VOORBEELDEN


LCD Advertentie Monitoren

Grote LCD schermen voor advertenties en mededelingen.

Bij onze grote LCD advertentie monitoren bieden wij een keuze uit beeldscherm groottes van 32 inch tot 84 inch. Deze monitoren kunnen worden uitgerust met extra opties als bijvoorbeeld touch screen, bewegings sensor, spiegel, betaalmodule, etc. Met een ingebouwde media player kunnen deze monitoren op afstand worden aangestuurd. Deze monitoren kunnen worden geleverd in de vorm van een monitor, een zuil, een kiosk of een tafel, waardoor vele toepassingen mogelijk worden in retail, winkelcentra, hotels, musea, publieks gebouwen, etc. Een 55 inch tafel model met touch screen zou bijvoorbeeld ook goed kunnen werken in bedrijven en ook in het onderwijs.

BEKIJKEN


POS Advertentie Displays

Kleine LCD schermen voor advertenties en mededelingen.

Onze klein formaat LCD schermen zijn ideaal voor advertenties en mededelingen op toonbanken en winkel schappen en zijn zeer flexibel in toepassing en eenvoudig in gebruik. De LCD schermen kunnen foto’s, videos of presentaties laten zien welke via internet er op worden geplaatst, of alleen via USB of SD geheugenkaart er lokaal op te laden zijn. Er is een keuze uit verschillende scherm groottes en design stijlen. Voor groot winkel bedrijven, zelfstandige winkels, hotels, musea of andere publieks gebouwen.

BEKIJKEN