Software Service

Onze Software divisie ontwikkeld oplossingen voor operationele processen en toepassingen. Van een App in iOS, Android of Windows Mobile tot een complexe project management oplossing voor een industriëel bedijf. Voor klanten als Shell, General Electric, Damen Shipyards, Huisman Equipment, Lyondell, Stad Rotterdam, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en vele anderen hebben wij solide en efficiente software systemen gebouwd welke voor hun activiteiten van cruciaal belang zijn en hun nog steeds elke dag tijd en geld besparen.De door ons gebouwde systemen zijn bij onze klanten verantwoordelijk voor een omzet van meer dan een half miljard Euro, genereren dagelijks meer dan 20 miljoen data records en verwerken meer dan 8000 incasso’s per dag, op basis van solide standaard software ontwikkel talen en technieken als MS.Net, Java, Castle, Monorail, NHibernate, Ruby on Rails, Android, iOS, Windows Mobile, etc.

Ons team in Delft is gespecialiseerd in de sectoren Transport en Logistiek, Financiën, Zware Industrie en Overheid. Zij werken met Agile Scrum methoden en MosCoW prioriteits technieken, teneinde ontwikkel trajecten op tijd en binnen budget te kunnen realiseren. Bekijk hier de service die wij u kunnen bieden.

Ons team in Roemenië biedt off-shore en near-shore software services voor applicatie support, onderhoud en ontwikkeling in Java, MS.Net, Abap/SAP en mobiele toepassingen. 

Ons motto bij alle ontwikkelings projecten is: “het realiseren van uw visie” .