Procurement & OEM Sourcing

Wij helpen onze klanten en partners in Europa om de juiste producten in te kopen van betrouwbare fabrikanten en kwaliteits leveranciers, tegen de juiste prijs. Met onze kantoren in China en Korea hebben wij langdurige relaties opgebouwd met fabrikanten in beide landen, waardoor wij hun productie kwaliteit, ontwikkel capaciteit , kwaliteits controle en lever betrouwbaarheid kennen. Met deze in vele jaren opgebouwde ervaring weten wij hoe ook nieuwe producenten en fabrikanten te beoordelen en te kwalificeren en te garanderen dat onze klanten er op kunnen vertrouwen dat zij kwalitatief goede producten ontvangen tegen de juiste prijs en op het juiste tijdstip.

Onze ervaring en kennis is met name opgebouwd in de electronische industrie, met producten voor de IT, Telecom en Consumenten Electronica sector. Door een uitbreiding van onze klantenkring in andere sectoren zijn wij nu ook actief in aanpalende sectoren als Domotica, Gezondheid, auto en industriële electronica en hebben hierin ook onze relaties met gekwalificeerde fabrikanten uitgebried.

Wij helpen onze klanten met product ontwerp en ontwikkeling, waarbij wij gebruik maken van de laatste technologie en innovaties. Wij verzorgen daarbij ook de selectie en inkoop van alle benodigde componenten ten behoeve van de uiteindelijke productie van deze producten.

Met de uitbreiding van ons team in China met senior consultants en product specialisten, zijn wij in staat om de juiste producten en fabrikanten te selecteren voor onze klanten.

Door onze ervaring en relaties met internationale transport en logistiek bedrijven zijn wij in staat altijd de optimale prijs en levertijd te realiseren teneinde onze klanten hun producten voor introductie en distributie op tijd te leveren.