EU Kantoor

Veel Aziatische bedrijven en met name Chinese bedrijven overwegen om de stap te zetten naar een eigen Europees kantoor ten einde Europeesche klanten direct te kunnen benaderen tijdens Europeesche werktijden en een eigen relatie met de klant op te kunnen bouwen. Reeds vele, nu grote Chinese bedrijven zijn hen voorgegaan en zijn succesvol gebleken om hun zaken in Europa te kunnen uitbreiden en hun naam te vestigen als een gerespecteerd en herkenbaar merk in Europa.Voorbeelden van deze Chinese bedrijven, die deze stap al eerder en succesvol hebben genomen om zelf in de Europeesche markt aanwezig te zijn, zijn o.a. Huawei, Haier, ZTE, Lenovo, Hanghong, Hisense, TCL. Deze zijn allemaal begonnen met een klein kantoor, met of zonder een Europeesche partner.

Wij hebben reeds enkele Chinese en Koreaanse relaties en vrienden en partner bedrijven, geholpen met het proces om een Europees bedrijf op juridische basis op te zetten, met een officieel geregistreerde merk en bedrijfsnaam, waarbij wij tevens zorgden voor kantoor en kantoor inrichting, als ook lokale medewerkers, bedrijfsruimten en logistiek diensten.

Additionele ondersteunende diensten als marketing en sales, public relations, administratie, belasting regulering en planning, accountancy en financiële diensten, kunnen daarbij ook worden voorzien.

Voor Aziatische bedrijven die eigen medewerkers tijdelijk of voor langere termijn in Europa willen plaatsen, kunnen wij zorgen voor visa’s, werkvergunningen en tijdelijke of permanente woon faciliteiten.

Voor meer informatie of vragen neemt u hier contact met ons op.