Consultancy

Wij adviseren bedrijven in Europa die op zoek zijn naar leveranciers en fabrikanten in Azië, met name in China en Korea.

Met onze ervaring in de electronica industrie en ons grote netwerk in Azië, kunnen wij bedrijven adviseren en begeleiden om de juiste partner te vinden voor OEM/ODM product ontwikkeling en fabricage of een handelsonderneming die de producten en diensten kan leveren die men nodig heeft.

Voor Europesche bedrijven die hun eigen kantoor willen openen in Azië en op zoek zijn naar locale partners om hun producten en diensten te verkopen, kunnen wij verkoop en marketing ondersteuning, distributie kanaal selectie als ook juridische en fiscale ondersteuning bieden. Ook voor overnames en fusies begeleiden en adviseren onze senior consultants bedrijven bij het aangaan van een joint venture of overname van een locale partner.

Voor bedrijven uit Azië biedt onze consultancy service, ondersteuning bij het opzetten en inrichten van een Europees kantoor, met alle juridische en fiscale structuren en procedures om een soepele en voortvarende start mogelijk te maken en een voorspoedig begin te kunnen maken met een vertegenwoordiging in de Europesche Unie.

Aziatische bedrijven die op zoek zijn naar Europesche bedrijven met bestaande verkoop en distributie kanalen of een bepaalde technologische kennis hebben en een directe toegang tot de markt kunnen verschaffen bieden wij professionele ondersteuning bij het zoek proces, de selectie en kwalificatie van potentiele kandidaten, als ook bij het onderhandelingsproces. Na een overname of samenwerkings overeenkomst, kunnen wij voorzien in tijdelijk management en ondersteunende diensten.