Bedrijf

Al sind de oprichting in 1991 heeft PST zich gespecialiseerd in import en distributie van IT en consumenten electronica producten. Door de jaren heen zijn onze activiteiten en diensten, als ook het product programma verder uitgebreid.

Zo bestaat ons aanbod nu uit diverse product groepen, zoals: Digital Signage en Advertentie Systemen, Presentatie Systemen, Promotionele Producten en Industriële Producten en Systemen. Op deze website vind u dan ook meer informatie over al deze producten, als ook daar eventueel bij behorende software en services. Niet al onze beschikbare producten en systemen staan op deze website vermeldt. Als u op zoek bent naar bepaalde producten of systemen die u hier niet kunt vinden, laat u ons dat dan weten, zodat wij u een speciaal aanbod daarvoor kunnen doen.

Wij kunnen ook een complete installatie en service voor u verzorgen of een App (iOS, WiMob, Android) of software topassing voor u maken. Daarnaast kunnen wij ook het verzenden van promotionele producten, gepersonaliseerd naar uw individuele klanten, voor u verzorgen.

Met een ervaring van meer dan 25 jaar zijn wij gericht op kwaliteit en service en bovenal op een goede relatie met onze klanten, die leidt tot klant tevredenheid en een wederzijdse groei. Wij houden onze klanten dan ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de technologie en de markt, zodat u snel en optimaal kunt profiteren van kansen die zich voordoen. Neemt u contact met ons op als u daar meer van wilt weten.

PST b.v. is geregistreerd bij de kamer van Koopphandel te Amsterdam onder nummer 34125163. Ons BTW registratie nummer is NL808351047B01 en onze EORI (import/export) code: 808351047.

Ons kantoor adres is:
PST b.v. 
Bouwerij 70 
1185 XX Amstelveen 
The Netherlands 
Tel. +31-(0)20-547.1166

Ons magazijn adres is:
PST b.v. 
Bouwerij 72 
1185 XX Amstelveen 
The Netherlands 
Tel. +31-(0)20-547.1166