top
Video Brochures

Video Brochure

 

Een video brochure is een kaart, een brochure of een boek met een ingebouwd LCD scherm en slechts 10 mm dik. Bij het openen van de video brochure begint de video automatisch af te spelen. Een video brochure is een effectief en efficient promotie en presentatie middel om een persoonlijke video boodschap, een presentatie over producten en diensten of een uitnodiging voor een bijzondere gelegenheid over te brengen.


BEKIJKEN

VOORBEELDEN

LED Poster Displays

LED Poster Displays

Grote schermen voor advertenties en mededelingen, voor binnen gebouwen.

Onze groot formaat LED Poster Displays hebben slechts een klein vloeroppervlak nodig en zijn zeer flexibel in toepassing en eenvoudig in gebruik. De LED Poster is daardoor uitermate geschikt voor winkels en gebouwen waar de ruimte beperkt is en op bepaalde of wisselende plekken informatie moet worden weergegeven. Foto’s, videos en , presentaties of informatie die op de LED Poster moet worden getoond, kan via internet er op worden geplaatst, waar deze LED poster zich ook bevindt. Door gebruik van LED's zijn deze schermen energiezuinig.


BEKIJKEN

LED Poster Displays
Grote LCD schermen voor advertenties en mededelingen.

LCD Advertentie Monitoren

Grote LCD schermen voor advertenties en mededelingen.

Bij onze grote LCD advertentie monitoren bieden wij een keuze uit beeldscherm groottes van 32 inch tot 84 inch. Deze monitoren kunnen worden uitgerust met extra opties als bijvoorbeeld touch screen, bewegings sensor, spiegel, betaalmodule, etc. Met een ingebouwde media player kunnen deze monitoren op afstand worden aangestuurd. Deze monitoren kunnen worden geleverd in de vorm van een monitor, een zuil, een kiosk of een tafel, waardoor vele toepassingen mogelijk worden in retail, winkelcentra, hotels, musea, publieks gebouwen, etc. Een 55 inch tafel model met touch screen zou bijvoorbeeld ook goed kunnen werken in bedrijven en ook in het onderwijs.


BEKIJKEN

POS Advertentie Displays

POS Advertentie Displays

Kleine LCD schermen voor advertenties en mededelingen.

Onze klein formaat LCD schermen zijn ideaal voor advertenties en mededelingen op toonbanken en winkel schappen en zijn zeer flexibel in toepassing en eenvoudig in gebruik. De LCD schermen kunnen foto's, videos of presentaties laten zien welke via internet er op worden geplaatst, of alleen via USB of SD geheugenkaart er lokaal op te laden zijn. Er is een keuze uit verschillende scherm groottes en design stijlen. Voor groot winkel bedrijven, zelfstandige winkels, hotels, musea of andere publieks gebouwen.


BEKIJKEN

POS Advertentie Displays
Video Brochure

Ruggedized Tablets

Om buiten en binnen mee te werken in ruige en natte omgevingen.

Deze Ruggedized Tablets zijn speciaal ontwerpen om te kunnen functioneren onder extreme omstandigheden, zoals in hitte en koude temperaturen, in regen of felle zon en zowel op plekken waar vuil en water alom tegenwoordig zijn en niet zachtzinnig met apparaten wordt omgegaan. Naast alle standaard tablet functies kunnen deze speciale ruggedized tablets geleverd worden met additionele geintegreerde functies als barcode scanner, NFC, RFID, vingerafdruk identificatie, etc. Leverbaar met Windows 10 of Android OS.


BEKIJKEN

Barcode Systemen

Barcode Systemen

Barcode Scanners, .Barcode Printers, Barcode Software, Mobiele Computers.

De Barcode systemen van Wasp zijn gebruikersvriendelijk en eenvoudig in het gebruik. Wasp biedt een serie barcode scanners van voordelige barcode scanners met een USB kabel tot draadloze modellen welke via Bluetooth kunnen communiceren met uw PC of netwerk. De Wasp serie barcode printers zijn speciaal ontwikkeld om snel en eenvoudig barcodes te printen. Op de mobiele computers kunnen de gescande gegevens meteen worden verwerkt. Met de Wasp Software kunnen voorraden of inventaris worden beheerd.


BEKIJKEN

Barcode Systemen
promotionele producten

Promotionele Producten

Ter ondersteuning van uw marketing campagnes.

Wij bieden een scala aan promotionele producten welke uw marketing en advertentie campagnes kunnen versterken. Wij kunnen u helpen om het juiste artikel voor uw campagne te vinden en dit te personaliseren, zodat uw product en campagne de persoonlijke aandacht krijgt die u wilt bereiken. Producten als USB sticks, powerbank batterijen, parapluis, tassen, T-shirts, jassen, digitale fotolijstjes, etc. Alles in uw gewenste kleur en voorzien van uw logo of boodschap. Ook als u nog niet weet welk product het beste past bij uw campagne, kunnen wij u adviseren en het product leveren.


BEKIJKEN